Bedrijfsprofiel

Verbikit

Verbikit is een professioneel en gecertificeerd (VCA-certificering) bedrijf uitgegroeid tot een gespecialiseerd afdichtings- en voegbedrijf voor diverse kit- en epoxy-werkzaamheden.
Tot de klanten behoren zowel het particuliere als zakelijke segment en omvat het werkgebied geheel Nederland.

Vakbekwaamheid

Verbikit is een gecertificeerd (VCA-certificering) bedrijf en heeft uitsluitend deskundig personeel. Dit personeel beschikt over de juiste kennis en vakbekwaamheid voor uw kit- en epoxy-werkzaamheden. Hierdoor kunnen opdrachtgevers rekenen op een betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit.

Kwaliteit

Verbikit werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige producten die aan een aantal belangrijke normen en eisen moeten voldoen. Per project wordt altijd nauwkeurig bekeken welke producten bij het desbetreffende project aansluiten. Op deze manier kan Verbikit altijd de kwaliteit van het uitgevoerde werk garanderen.

Partnerschap

Verbikit participeert niet alleen als leverancier of uitvoerder van uw project, maar ook als partner. Verbikit streeft naar dit partnerschap middels een sterke, intensieve samenwerking. Wij werken klantgericht en luisteren naar uw specifieke wensen. Hierdoor kunnen wij u volledig ontzorgen in alle fasen van een traject en kunnen wij het eindresultaat en de kwaliteit van ieder project waarborgen.


© Pinda Communicatie 2011 | Verbikit & epoxy kitwerken - Munnekeburenstraat 63, 5045 DS Tilburg | Fax: (013) 5713093 | Mobiel: (06) 11911402 | E-mail: info@verbikit.nl